promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak 2022-ben tud visszatérni a Sziget
Borítókép:  Sziget offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Európa egyik legnagyobb fesztiválja lehúzta a rolót, így csak 2022-ben merik megrendezni.

Azt már tudni lehetett, hogy a Sziget csapatához tartozó VOLT illetve Balaton Sound elmarad idén a járvány miatt. Mentek is a poénkodások, hogy védettségi igazolványhoz kötött szinte minden jelenleg is, így a fesztiválok partizó közönségét maximum nyugdíjasok tették volna ki, akik be vannak oltva. Ez persze jelen esetben így nem igaz, már sokan megkapták a vakcinát, de képtelenség azzal kalkulálni, hogy mi lesz augusztusban, ráadásul a Szigetnek a külföldi közönségre is gondolnia kell, mivel ők teszik ki a bérletesek többségét.

„Sajnos lejárt az idő, döntenünk kellett az idei Szigetről”

– nyilatkozta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője.

„Szomorú szívvel, de felmérve a felelősségünket – látva a bizonytalanságok sokaságát, akár az utazás, a szállások, a vendéglátás és a védettségi igazolások hazai és nemzetközi szerepe terén – arra az elhatározásra jutottunk, hogy mostantól inkább a jövő évi Szigetre készülünk”

Kádár elmondta, hogy a két fesztiválmentes év a szervezők, a fesztiválokhoz kapcsolódó cégek és dolgozók életét rendkívüli módon megnehezítette, az iparág rengeteg szereplőjét, a zenészektől a vendéglátósokon át a technikai alvállalkozókig szinte ellehetetlenítette.

„Ugyanakkor hiszünk abban, hogy - a látogatók biztató támogatásával is megerősödve - a jövő nyár mégis újra a nagy közös együttlétekről, a felejthetetlen élményekről, valamint mindenek előtt a szabadságunk ünnepléséről szól majd”

- tette hozzá a főszervező.

Biztos lesznek nagy visszatérők a fellépők között, de 2020-as line upot már biztosan nem fogjuk visszakapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás