Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lehet készíteni a rekeszizmokat, mert újra nyit a Dumaszínház

Lehet készíteni a rekeszizmokat, mert újra nyit a Dumaszínház

Zene, Film & Kultúra

Lehet készíteni a rekeszizmokat, mert újra nyit a Dumaszínház

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 08:08

Litkai Gergely és a többi humorista is alig várja, hogy találkozhasson a közönséggel.

A Dumaszínház inkább tologatta az aktuális estjeit, szóval nagyon sok jegy van már eladva előre, amit nem váltottak vissza a nézők. Litkai Gergely arról beszélt az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy a színpadon természetesen nem csak a járvány lesz a téma, mert elég sok minden történt ezen kívül is, amit ki lehet parodizálni.  

A humorista és Kovács András Péter persze pont erre ment rá, amikor kifigurázták a védettségi igazolványt, meg hát az egész COVID körüli felhajtást.

A Dumaszínház továbbra sem tart sok lépést logikusnak a járvánnyal kapcsolatban, de mindig betartják az előírásokat, szóval még az ő kezdeti előadásaik is védettségi igazolványhoz lesznek kötve. Tudják, hogy egy évre őket is bezárhatják, vagy súlyos pénzbüntetést kaphatnak, ha játszanak ezzel.

Litkai Gergely arról is mesélt a műsorban, hogy ő már megkapta mind a két oltást, és egyelőre ő sem lát jobb megoldást ennél, hogy újra szórakozhassunk. A járvány alatt a humoristák igyekeztek egymásban tartani a lelket, hogy lesznek itt még jobb idők.

„Azért a fellépők egymással baráti viszonyban is vannak. Ezek az idők nehezek voltak, de ugyanakkor sokkal több idő jutott egymásra. Sokat túráztunk, sokat mentünk át egymáshoz. Nagyon vicces volt, amikor teszteltük egymást. Annyi Dumaszínházast teszteltem minden féle próba, meg minden alkalmával ezzel a gyors antigén teszttel, már profi vagyok benne”

- mesélte Litkai a műsorban.

A fellépőknek könnyű lesz visszarázódni, csak meg kell hallaniuk az első nevetést.

Borítókép: Dumaszínház