Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Búcsúzik a TV2 egyik legnépszerűbb sorozata, és más kerül a helyére

Búcsúzik a TV2 egyik legnépszerűbb sorozata, és más kerül a helyére

Zene, Film & Kultúra

Búcsúzik a TV2 egyik legnépszerűbb sorozata, és más kerül a helyére

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 08:38

Május 14-én végleg búcsút kell mondanunk a sorozatnak.

Január 4-én indult el Az én lányom a TV2-n, amit azóta is minden hétköznap délután láthatnak a sorozat rajongói. A széria rögtön óriási siker lett, többször is 15-20 százalékos közönségaránnyal futott a csatornán.

A 16. héten is 493 190-en nézték az egyik epizódot a teljes lakosságból, ami jobb eredménynek számít, mint például az RTL Klub üzleti showműsorának, a Cápák között 16. heti adásának nézettségi eredménye.

Azonban hamarosan búcsút kell inteni a sorozatnak, hiszen közeledik az utolsó része, ami május 14-én, pénteken 15:40-kor lesz látható.

 

Jó hír viszont a török produkciókat kedvelő TV-nézők számára, hogy Az én lányomat rögtön egy másik romantikus drámasorozat váltja, mégpedig A nagykövet lánya - tudta meg a SorozatWiki.

A sorozat első része május 17-én, hétfőn debütál a TV2-n, és minden hétköznap délután látható lesz. A nagykövet lánya 2019-ben indult Törökországban, és eddig 2 évad készült belőle.

A történet főhőse egy gazdag üzletember, Sancar Efeoglu (Engin Akyürek), aki megismerkedik egy nagykövet lányával, Naréval (Neslihan Atagül). Eltérő a családi hátterük, ugyanakkor szerelmesek lesznek egymásba, végül össze is házasodnak. Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyékai végig kísértik őket.

Borítókép: TV2 Play