promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: Jason Statham visszatér a Meg folytatásában, hogy ismét óriáscápákkal harcoljon
Borítókép:  Jason Statham / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a cápás filmek rajongói, ugyanis jön a Meg - Az őscápa folytatása, amiben Jason Statham megint összefeszül pár gigantikus szörnyeteggel.

2018-ban mutatták be a Meg - Az őscápa című akció/horrort, amiben Jason Stathamnek egy óriási cápát kell legyőznie, aki rettegésben tartja az embereket. Jon Turteltaub (A nemzet aranya) alkotása hangos, buta és veszettül szórakoztató volt, ennek köszönhetően a vegyes kritikák ellenére világszerte több mint fél milliárd dollárt termelt, szóval nem is volt kérdéses, hogy jön a folytatás.

Kiderült, hogy jövő januárban kezdik forgatni a Meg második részét, ami jelenleg Meg 2: Az árok címmel fut, és végre az is hivatalossá vált, hogy Jason Statham is visszatér, szóval megnyugodhatnak a rajongók, a morcosképű, kőkemény akcióhős ismét megleckéztet majd pár vérszomjas dögöt.

Jason Statham nagyon izgatott már a projekt miatt, hiszen eddig arra várt, hogy legyen egy igazán jó forgatókönyv és egy tökös rendező, most pedig végre mindkettő megvan, ugyanis a Kereszttűz című remek akció/vígjáték készítője, Ben Wheatley csatlakozott hozzá. Így már minden adott, hogy a Meg második része még őrültebb legyen, mint az első volt – azt viszont még nem árulták el, hogy pontosan mikor érkezik az alkotás, de jó eséllyel legkésőbb 2023-ban már láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás