Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: Krisztiánt másodjára alázták porig a műsorban

Exatlon Hungary: Krisztiánt másodjára alázták porig a műsorban

Zene, Film & Kultúra

Exatlon Hungary: Krisztiánt másodjára alázták porig a műsorban

Zene, Film & Kultúra

BN 14:14

Hatalmas volt a tét szerda este az Exatlon Hungary-ben, ugyanis amelyik csapat megnyerte a Nagybevásárlás Pluszt, amellett, hogy rengeteg Exapontot kapott (amit elkölthetett az ExaStore-ban mindenféle "hasznos kütyüre"), korábbi csapattársával is beszélhetett videó telefonon. A nap végén pedig a Bajnokok játékosát, Somhegyi Krisztiánt ismét sikerült porig alázni a műsorban, ráadásul ezúttal Virág Andrással együtt.

Az Exatlon Hungary szerdai adásában a Nagybevásárlás mellett egy különleges videóhívásért is küzdöttek a csapatok. A Kihívók a sérülés miatt kieső Nagy Danival, míg a Bajnokok az ugyancsak sérülés miatt távozó Szabó Franciskával beszélhettek győzelem esetén. A csatát végül az egész héten remekül teljesítő Bajnokok nyerték 10-8-ra. 

A különleges videóhívás előtt azonban a Bajnokok és a Kihívók is beugrottak az ExaStore-ba Palik Lászlóhoz és Gelencsér Timihez. A pirosak 40.000, míg a kékek 21.000 Exapontot vásárolhattak le. A Bajnokok csocsó asztalt, szemüveget, és a lányok szempillaspirált választottak, míg a Kihívók színes zoknikkal és táblás csokoládékkal tértek haza a faházba. 

Az ExaStore-ból hazatérve a Bajnokokat már várta Szabó Franciska, aki ahogyan azt már korábban is megszokhattuk tőle, remek tanácsokkal látta el a csapatot. Kocsis Lilkónál persze el is tört a mécses.

És, ha már szóba került a szempillaspirál, egy kis lelki terror segítségével Lilkónak sikerült meggyőzni Somhegyi Krisztiánt, hogy engedje meg a lányoknak, hogy ismét kiszempillaspirálozzák. Krisztián így megengedte, hogy a lányok másodjára is porig alázzák a műsorban, ráadásul ezúttal Virág Andrást is sikerült rábeszélniük.

Borítókép: tv2/exatlon