Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hoppá! Sárközi Ákos tényleg Fördős Zé apja?

Hoppá! Sárközi Ákos tényleg Fördős Zé apja?

Zene, Film & Kultúra

Hoppá! Sárközi Ákos tényleg Fördős Zé apja?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:52

Egy galaxisutazó rámutatott arra, hogy Sárközi Ákos valójában Fördős Zé édesapja.

Május 3-án vadonatúj évaddal tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubra, aminek egyik óriási újdonsága, hogy végre Fördős Zé is kap egy csapatot: a sárga csapatot.

Az új évad első válogató adásához máris két előzetes is érkezett, melyek közül az egyikben betoppan Rácz Jenő „hasonmása”. A szembetűnő hasonlóságot nemcsak Fördős Zé vette észre, de A Konyhafőnök címért induló férfi is tisztában van vele, hogy mind külsőleg, mind belsőleg hasonlítanak egymásra Jenővel. A Michelin-csillagos séf persze rögtön poént faragott a dologból.

A másik előzetesben egy önmagát galaxisutazónak valló hölgyet láthatunk, akinek elmondása szerint Sárközi Ákos a férje egy másik galaxisban, és Fördős Zé a közös gyermekük. Több se kellett a zsűritagoknak, hangos nevetésben törtek ki.

A Konyhafőnök új évada május 3-án, hétfőn este indul az RTL Klubon. A versenyzőkre egyre extrémebb feladatok várnak, melyeket most is időre kell teljesíteniük. A verseny tétje továbbra is óriási: A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Borítókép: RTL Klub