promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kocsis Lilkó nyeri az Exalont? Meddig nyaralhat még Dominikán?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kocsis Lilkó hetek óta bekötött kézzel nyaralgat Dominikán, közben körülötte zajlik a verseny. Vajon meddig tűrik még meg az Exatlon Hungary-ben?

Az Exatlon Hungary 3. szériájában rekordmennyiségű sérülés, betegség, baleset történik, jelenleg is három sérült van a Bajnokoknál: Virág András, Somhegyi Krisztián, és Kocsis Lilkó, akinek hivatalosan a 67. adásban sérült meg a keze, de persze még előtte kiderült, hogy Lilkó keze már a mexikói csapat ellen vívott Nemzetek Viadalán be volt gipszelve, csak ügyesen próbálta rejtegetni. Ezzel az alábbi cikkben hosszasan foglalkoztunk; többek között azt is elmagyaráztuk, miért kellett Lilkó sérülését titkolni a nemzetközi mérkőzés alatt.

Csütörtök este már a 78. adást láthattuk az Exatlon Hungary-ből, de Lilkó még mindig Dominikán gyógyulgat. Ha figyelembe vesszük azt, hogy a kézsérülése legalább két adással a mexikóiakkal vívott Nemzetek Viadala előtt történt, nagyjából három hete már, hogy bekötött kézzel tengeti kényelmes napjait a mesés szigeten.

De ha a hivatalos verzió szerint nézzük, akkor is 11 adás óta ücsörög a kispadon, míg a többiek kemény küzdelmet vívnak a fődíjért. Feltevődik a kérdés,

ez mennyire igazságos a többi versenyzővel?

Hiszen amíg Lilike élvezi a dominikai meleget, a napsütést, és a kényelmet – vagyis a kényszernyaralást –, addig versenytársai napról-napra azért hajtanak a pályákon, hogy győzelemhez segítsék a csapatukat, és persze magukat is játékban tartsák. Lilkó esetében viszont olyan, mintha a stáb el se akarná őt engedni, inkább kivárnák, amíg felépül. Bár egy gipsszel bekötött kézsérülés teljes felgyógyulása egy hosszabb folyamat, egyes nézők úgy vélik, Kocsis Lilkónak egy közeli hozzátartozója dolgozik a TV2-nél, ez az oka annak, hogy kivételeznek vele, és még mindig nem küldték őt haza.

„Danit bezzeg rögtön hazaküldték pár nap után. Suti Andrist is két nap után. Lilkó miért lehet még mindig ott?! Ja igen, mert az anyja a TV2-nél melózik mi??? Nevetséges az egész. Szánalmas”

- írta a Lilkó esete miatt feldühödött nézők egyike, akik szerkesztőségünknek küldtek levelet a napokban.

Nos, véleményem szerint inkább arról lehet szó, hogy elfogytak a tartalékosok, akiket be lehetne hívni, ha egy versenyzőnek idő előtt távoznia kell a műsorból, ezért a szerkesztők inkább minél több nemzetközi mérkőzést raknak be, hogy Lilkónak minél több esélyt adjanak a felépülésre. Péntek este is egy döntőt játszanak a magyarok a dominikai csapat ellen.

Ahogy azt a műsor közösségi oldalain láthatjuk, Kocsis Lilkó miatt rengetegen fel vannak háborodva, és kijelenthetjük, hogy a táncos mostanra ugyanolyan gyűlölt versenyző lett az Exatlon Hungary életében, mint a 2. évadban Pap Dorci. Csak hát ugye Dorci nem nyaralt hetekig bekötött kézzel.

Néhányan felemlegették Novák Zalán esetét az előző évadból, akinek a combja az 58. adásban sérült meg, majd 7 nap pihenés után visszatért a pályára. Egy hét eltelte után Zalán elkapta a Dengue-lázat, majd újabb egy hét után ismét visszatért. Aztán utána még nagyon sokáig tanakodtak az orvosok, hogy mitis kezdjenek vele, végül a 94. adásban hazaküldték. Ezzel azt akartam mondani, hogy Zalán esete azért nem vehető figyelembe, ha az eddig hazaküldött versenyzők eseteit nézzük, mert Zalán többször is visszatért a versenybe, legfeljebb 7 nap pihenés és gyógyulás után.

Viszont ha megnézzük az idei évadot, azt láthatjuk, hogy Lilkóval nagyon kivételeznek valamiért. Alább mutatjuk, kit hány nap után küldtek haza:

  • Suti András: 2 nap
  • Nagy Dániel: 4 nap
  • Tóth Janka: 8 nap
  • Szabó Franciska: 9 nap
  • Kocsis Lilkó tart jelenleg a 12. napnál!!!

Az Exatlon Humor egy zseniális videót készített arról, hogy az Exatlon Hungary eddigi 3 évada során hány nap után küldték haza a versenyzőket. Érdemes megnézni, és elgondolkodni a látottakon.

Vannak nézők, akik szerint Lilkó fogja megnyerni a műsort, amit már előre eldöntöttek a szerkesztők, ezért nem küldik haza.

„Hetek óta tudni ki lesz a győztes. Az egész csak meg van játszva. Lilkó és Krisztián lesz a győztes. Ez el van döntve. A többi meg csak színészkedés, időhúzás. Az egész exatlon egy hatalmas vicc már. Persze hogy nincs már nézettség.”

- írta egy másik olvasónk, aki hozzátette, hogy szerinte a műsor nagyon a Bajnokokat részesíti előnyben idén, mert ahogy ő látja, csak velük kivételeznek folyamatosan. Nos, hacsak a hazaküldési eseteket nézzük, nem is látja olyan rosszul.

Hogy aztán Kocsis Lilkó még meddig gyógyulgathat kényelmesen, azt nem tudni, mindenesetre ő már készen áll arra, hogy elhagyja a gipszet, és visszatérjen a pályára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás