promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz-e még Doktor Balaton? Döntött a TV2
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 döntést hozott a Doktor Balatonnal kapcsolatban. Eldőlt a sorozat sorsa.

A TV2 biztosra akart menni a saját műsoraival, amelyeket még tavaly év végén indított el. Mind az Exatlon Hungary, mind a Doktor Balaton kezdetben jól teljesített, aztán belépett a képbe a Keresztanyu, és teljesen átbillentette a mérleget.

A TV2 napi sorozata egy ideig tartotta a szintjét az RTL Klub produkciójával szemben, de februártól rohamosan elkezdett zuhanni a nézettsége és az utolsó hetet leszámítva végig gyenge számokat produkált. Bár az első évadát 80 epizódosra tervezték, a TV2 idő előtt levette a képernyőről a Doktor Balatont, mondván az első évad 45 részes volt. Így aztán a maradék 35 rész lesz a 2. évad, amiről továbbra sem tudni, hogy mikor indul el a csatornán, de az már biztos, hogy a TV2-nek komoly tervei vannak még a szériával, ugyanis berendelték a 3. évadot is.

 

„A Doktor Balaton története még garantáltan hosszan folytatódik, ugyanis a TV2 berendelte a 3. évadot, amely azt is mutatja, hogy most már a TV2 is hosszú távon tervezi a programstratégiáját. A Balatonmeggyesről induló dramedyben eddig számtalan remek színésszel és izgalmas fordulattal találkozhattak a nézők estéről estére. A sorozat követői már az 1. évad alatt igazi rajongókká váltak. (...) A nézők a visszajelzések alapján alig várják a 2. szezont, és biztosak vagyunk benne, hogy most nagy örömmel fogadják a 3. évad hírét is"

- nyilatkozott Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Origonak.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás