promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Lovato az új albuma mellett egy sokkoló dokumentumfilm-sorozattal is kényezteti a rajongókat
Borítókép:  Demi Lovato offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az album, és a széria címe is „Dancing With The Devil...The Art Of Starting Over” lett, amiben az énekesnő elég mély témákat feszeget.

A lemezen szereplő 19 dal az énekesnő elmúlt három évéről szól, és a dalok is ebben a periódusban íródtak: a legrégebbit még 2018-ban vette fel, Valentin-napon.

Demi Lovato őszintén vall függőségéről és három évvel ezelőtti túladagolásáról is. A Dancing With The Devil és a The Way You Don’t Look At Me című dalok zavarba ejtő részleteket is elmesélnek, szóval érdemes a szöveg mögé nézni.

 „Remélem, hogy senkit nem zaklatnak fel túlzottan a dalszövegek, de szeretném, ha azok az emberek, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, tudnák, hogy nincsenek egyedül. Semmiképp nem szerettem volna a függőséget romanticizálni, ezért is lettek ennyire szókimondóak ezek a számok”

- nyilatkozta az énekesnő az Entertainment Weeklynek adott interjújában.

Drogfüggősége mellett más témákkal kapcsolatban is kitárulkozik az énekesnő: nyiltan mesél szakításáról Max Erhich-el, és a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt kap queer identitása is.

Az albumon közreműködik Ariana Grande, Noah Cyrus, Sam Fischer és Saweetie is. Ide kattintva már bele is vethetitek magatokat.

Közben az albummal azonos címmel jött ki a Demi Lovatóról szóló dokumentumfilm-sorozat, aminek az utolsó része április 6-ától érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás