promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország varázslatát mutatja be a Follow The Flow legújabb klipje
Borítókép:  Follow The Flow offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A „Régi mese” hazánk mesés tájai és természeti kincsei előtt tiszteleg.

A Varázslatos Magyarország a fotózáson keresztül biztatja arra az embereket, hogy menjenek ki a természetbe és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit. Ők bízták meg a Follow The Flowt is, hogy próbáljanak eköré építeni egy szerzeményt. Mint tudjuk, a csapat mindenből ki tudja hozni a maximumot, szóval most sem lőttek mellé.

„Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk ráébreszteni a hallgatóságot arra, hogy milyen csodálatos helyek vesznek minket körül az országhatáron belül is, amiket érdemes látni, megörökíteni, és ezáltal védeni”

- mesélt a dal üzenetéről Szakács Gergő.

A Follow The Flow másik oszlopos tagja, BLR hozzátette, hogy a járvány alatti bezártság miatt még fontosabb szerepe van a természetnek, még többen szabadulnak ki a zöld területekre, így kifejezetten aktuális volt a dal mondanivalója.

A Régi meséhez készült klipben a 2020-as Varázslatos Magyaország fotópályázat nyertes darabjai is szerepet kaptak.

„Különleges élmény volt a győztes fotókkal szerepelni. A szünetekben újra és újra néztem a fényképeket, teljesen lenyűgöztek. Örülök, hogy a klipbe is bekerültek, így még hitelesebben adják át az üzenetet, hogy mennyire is varázslatos Magyarország”

- tette hozzá Fura Csé.

Most pedig lássuk, milyen varázslatos is Magyarország a Follow The Flow szemén keresztül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás