promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leszbikus szexet imitáltak Cardi B-ék a színpadon
Borítókép:  Kevin Winter / The Recording Academy / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cardi B és Megan Thee Stallion leszbikus szexet imitáltak a Grammy-díjátadó gálán a „WAP” című dal előadása közben. A közösségi média-felhasználók közül sokan aggodalmukat fejezték ki az előadással kapcsolatban.

A két női rapper a 63. Grammy-díjátadó során lépett színpadra, és Cardi B ellentmondásos WAP (Wet-Ass Pussy) című dalát adták elő. A produkció során a két nő összefonta a lábát egy hatalmas ágyon, és erotikus aktust imitáltak.


Forrás: AFP

Bár az élő előadás során kihagyták a dalszövegből a káromkodásokat és a „legcsúnyább” részeket, még így is akadtak bőven olyan sorok, amelyeken háboroghat az amerikai közerkölcs.

A performansz alatt többek között ilyen mondatok hangzottak el:

 „Azt akarom, hogy állítsd be ebbe a kis garázsba azt az óriási Mack teherautót”

Meg ilyenek:

„Szakálla van, amit megpróbálok beneedvesíteni. / Hagytam, hogy megzílelje, de cukorbeteg lett tőle.”


Forrás: AFP


Forrás: AFP

Cardi B-ék előadása természetesen óriási médiavisszhangot gerjesztett. Sokan azt kifogásolták, hogy míg az elmúlt hidőszakban számtalan gyerekemesét beitolttak vagy eltöröltek az Egyesült Államokban (a Dr. Seuss mesekönyveket betiltották, a Pán Pétert és a Dumbót pedig a Disney maga törölte a kínálatából), addig egy országos csatornán efféle műsorokat sugároznak.

„Az Országos Szexuális Kizsákmányolási Központ (NCOSE) szerint a CBS Grammy műsora hozzájárult a nők szexuális kizsákmányolásához a prostitúció eszményítésével és a sztriptízzel”

– írta egy pornóellenes csoport hétfői közleményében.

A nézők között azonban akadtak bőven olyanok is, akiknek kifejezetten tetszett a rapper előadása, szerintük Cardi B-ék produkciója az este csúcspontja volt.

A teljes előadás itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás