promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A lecsap csapat: előzetest kapott Melissa McCarthy szuperhősfilmje
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Melissa McCarthy nem csak az egyik Marvel-film mellékszereplője lesz, de ráadásul saját szuperhősfilmet is kapott.

Nemrég adtunk róla hírt, hogy Melissa McCarthy szerepet kapott a Thor 4. részében. A megosztó színésznő Helát, a halál istennőjét fogja alakítani a Szerelem és Mennydörgés alcímet viselő Marvel-produkcióban, akit előtte Cate Blachett formált meg a Ragnarök-ben.

Persze nem kell megijedni, Taika Waititi-nek esze ágában sincs feltámasztani Helát, pláne nem testesebb kiadásban, az alábbi cikkben olyan lesifotókat láthattok a legújabb Thor forgatásáról, ami magyarázatot ad arra, hogy mit keres McCarthy egy szuperhősfilmben.

Na várjunk csak? Ez a kérdés továbbra is nyitott, hiszen a semmiből érkezett a Netflix szuperhősfilmjének, A lecsap csapatnak az előzetese, amiben Melissa McCarthy és Octavia Spencer játsszák a főszerepet.

Az eredeti címén Thunder Force története szerint Emily és Lydia két átlagos ember, akik szupererőre tesznek szert, és együtt kell szembeszállniuk a várost terrorban tartó gonosztevőkkel, név szerint a Rákkal és a Királlyal. Ez persze nem lesz könnyű feladat, hiszen a két jóbarát már régen elhidegültek egymástól.

A filmet McCarthy férje, Ben Falcone rendezte, a kész produkciót április 9-től láthatjuk a Netflixen. Őrült egy kaland lesz, az biztos!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás