promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szexi fehérneműben dilemmázik az új klipjében
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/HERCEG Music (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Tóth Andi és Herceg közös dala, a „Dilemma”, aminek a klipjében az énekesnő nagyon dögös ruhában gondolkodik azon, hogy vajon újra összejöjjön-e a sráccal, aki annyi fájdalmat okozott neki.

Kifejezetten aktív mostanában Tóth Andi, hiszen két héttel ezelőtt megjelent a „Félember” című dal, amiben Hiro mellett énekelt, illetve múlt szombaton az „Ébressz fel” című saját zenéje is felkerült YouTube-ra. Utóbbi máris több mint 40 ezer megtekintésnél jár, aminek biztos nagyon örül a híresség, hiszen elég bensőséges a szerzemény hangvétele.

Tóth Andi nem áll meg, ugyanis ismét új zenében működött közre: most Herceggel közösen készítettek nekünk egy ritmusos, forró hangulatú kis nótát „Dilemma” címmel, ami arról szól, hogy érdemes-e adni egy utolsó esélyt annak a változást ígérő „rosszfiúnak”, aki már többször is szilánkosra törte a szívét, de mégse tudja elengedni őt.

A klipben Tóth Andi többek között szexi fehérneműben vonaglik az ágyon, ezzel pedig a visszajelzések alapján rögtön beindította a rajongók fantáziáját, akiknek valószínűleg többször is újra kellett nézniük a videót – persze csupán azért, hogy jobban tudjanak koncentrálni a zene mondanivalójára, és a kellemes gitárdallamokra.

Itt lehet meghallgatni Herceg és Tóth Andi új dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás