Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Anime sorozatként tér vissza a Terminátor

Anime sorozatként tér vissza a Terminátor

Zene, Film & Kultúra

Anime sorozatként tér vissza a Terminátor

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:21

A Netflix bejelentette, hogy készül egy anime sorozat, ami a Terminátor világában játszódik, és már az írója is megvan.

2019-ben a Terminátor: Sötét végzet című film egyáltalán nem aratott nagy sikert, így komoly veszélybe került a legendás sci-fi-széria jövője. Akármennyire próbálkoztak az utóbbi években a különböző rendezők, sajnos egyre kevésbé tudták kielégíteni a rajongók igényeit, mivel annak idején James Cameron az első két résszel túl magasra tette a lécet, így végül sokan már inkább arra jutottak, hogy jobb lenne békén hagyni az egészet – de Hollywood nem engedi el olyan könnyen a Terminátort.

Hatalmas, és egyben elég meglepő hírt közölt a Netflix, ugyanis kiderült, hogy egy látványos anime sorozat formájában tér vissza a Terminátor, az alkotást pedig az a Mattson Tomlin fogja írni, akinek a Project Power: A por ereje című filmet, illetve a jövőre érkező The Batmant is köszönhetjük, szóval ezek alapján jó kezekben lesz a rengeteg potenciált rejtő projekt.

A történetet egyelőre még titokban tartják, hiszen csak annyit árultak el, hogy a Terminátor világában fog játszódni a cselekmény, így erősen kérdéses Arnold Schwarzenegger visszatérése – bár annak biztosan sokan örülnének, ha valamilyen formában újra láthatnánk őt.

Mivel egy animációs sorozatról van szó, ezért szinte bármit csinálhat Mattson Tomlin, így reménykedhetünk benne, hogy hosszú évtizedek után végre kapunk egy igazán jó Terminátor-alkotást, és most kivételesen nem fogunk csalódni.

Borítókép: Terminátor / via ign.com