promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs mi dübörögjön otthon? Dehogynem, mivel megérkezett Robin Schulz negyedik lemeze!
Borítókép:  Robin Schulz offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a német szupersztár „IIII” névre keresztelt korongja, ami ismét nem fog csalódást okozni a mainstream elektronikus zenei rajongóknak.

Pár évvel ezelőtt, egy akkor még ismeretlen, de annál tehetségesebb német lemezlovas feltette „Wenn Träume fliegen lernen” nevezetű remixét a Soundcloudra, és ekkor még senki nem sejtette, hogy ez a srác nemsokára háromszoros platinalemezes előadó lesz, akinek kiadványai sorra hódítják meg a világot.

Robin Schulz 2015-ben „Sugar” című dalával üstökösként robbant be a köztudatba, azóta pedig nincs megállás, sorra szállítja nekünk a jobbnál jobb slágereket.

Az új lemez egyik zászlóshajója a „One More Time” lett, amiben Felix Jaehn, valamint Alida működik közre. Utóbbival Schulz kifejezetten szeret együtt dolgozni, mert anno az „In You Eyes” nevezetű szerzeményt is együtt rakták össze.

A korongon a már jól ismert slágerek - „Speechless”, „All We Got”, „All This Love” - mellett 11 vadonatúj track kapott helyet, amik egytől egyig fantasztikusan mutatják be Robin sokszínűségét.

Az új albumba ide kattintva tudjátok belevetni magatokat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás