promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a Pókember folytatásának címe, és még rengeteg izgalmas részlet
Borítókép:  Pókember / Columbia Pictures - Marvel Studi / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre elárulták a Pókember idén érkező harmadik részének sokat sejtető címét, ráadásul Tom Holland is elmondott pár érdekes dolgot, amik között sajnos akad rossz hír is.

Már rengetegen várják a Tom Hollandos Pókember-széria harmadik részét, hiszen a 2019-es Pókember: Idegenben úgy ért véget, hogy a világ megtudta, végig Peter Parkert rejtette a maszk. A rendező, Jon Watts elég bátor döntést hozott ezzel, de állítólag a hamarosan érkező folytatás még ennél is több meglepetést tartogat számunkra – és a cím is erről árulkodik.

Bejelentették, hogy az új Pókember-film alcíme No Way Home (vagyis nagyjából: Nincs hazaút) lesz, ez pedig arra utalhat, hogy Peter Parker élete teljesen megváltozik a nagy leleplezés után, illetve az is benne van a pakliban, hogy ezzel már a multiverzum felé kacsintanak, és hősünk egy alternatív univerzumban ragad, ahonnan nem tud majd hazatérni – és talán még a Tobey Maguire-, illetve az Andrew Garfield-féle Pókemberekkel is összefut, legalábbis elég sok helyen hallani ezt a pletykát.

Tom Hollandot persze rengetegen kérdezik a várva várt folytatásról, ő pedig most kivételesen nem árult el semmi komoly dolgot, az viszont sajnos kiderült, hogy szerinte nem fog szerepelni az alkotásban Tobey Maguire és Andrew Garfield, bár lehet, hogy csak füllentett, hogy ne rontsa el számunkra az élményt.

A színész azt is elmondta, hogy a No Way Home-ban lesz egy olyan elképesztően látványos jelenet, amihez hasonlót még nem láthattunk szuperhősös filmben, illetve hiába jár le a szerződése az aktuális rész után, ő akár tízszer is eljátszaná Pókembert, ha a Marvel is úgy akarja.

Itt lehet megtekinteni a mókás címbejelentős videót, az alkotás pedig jelen állás szerint idén december 17-én érkezik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás