promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ewan McGregor úgy kigyúrta magát az Obi-Wan sorozat miatt, hogy Dwayne Johnson elbújhat mellette
Borítókép:  Anthony Harvey / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ewan McGregor nem tréfál: komoly étrendet és edzéstervet követ, hogy minél jobb formába hozza magát az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatásáig.

Hamarosan megkezdődnek az Obi-Wan Kenobi forgatási munkálatai Bostonban és Londonban, a címszereplőt alakító Ewan McGregor pedig készen áll, hogy újra a legendás Jedi mester bőrébe bújjon.

A színész elkedzett lefogyni, és megizmosodni. Nagyon odafigyel az étrendjére, és már több mint két hete folyamatosan edz. Erről a személyi edzője, Tony Horton számolt be az Instagram-oldalán, ahol egy közös fotót is posztolt a kigyúrt Ewan-ről.

Az Obi-Wan Kenobi egy hatérszes minisorozatként érkezik majd a Disney+-ra, ami 10 évvel A Sithek bosszúja után fog játszódni. A történetről eddig nem sokat lehet tudni;

a projekt leírásában emlegetik a Tatooine-i sivatagok, a kettős napot, a buckalakókat, a földműveseket, és egy gyermeket, akin a galaxis jövője múlhat.

Hogy a fiatal Luke Skywalker is fel fog-e tűnni a szériában, azt egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy Darth Vader komoly szerepet kap benne, és ugyanaz a Hayden Christensen fogja alakítani, aki az előzménytrilógiában Anakin Skywalkert, és a Sötét Nagyurat játszotta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás