promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Churchill titkos, szociopatákból álló, brutális II. világháborús osztagáról csinál filmet a Blöff rendezője
Borítókép:  Winston Churchill / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol gengszterfilmek mestere, Guy Ritchie fogja elmesélni nekünk Churchill titkos osztagának történetét, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a nácik elveszítsék a II. világháborút.

Guy Ritchie egész érdekes pályafutást tudhat maga mögött, hiszen olyan filmeket készített eddig, mint például a Blöff, Sherlock Holmes, Spíler, Aladdin vagy a förtelmes Hullámhegy, aminek egykori felesége, Madonna volt a főszereplője. A nálunk tavaly bemutatott Úriemberek című alkotással bebizonyította, hogy még mindig korunk egyik legtökösebb rendezője, és most megtalálta élete talán legizgalmasabb projektjét.

Guy Ritchie fogja rendezni Damien Lewis 2015-ös Ministry of Ungentlemanly Warfare (vagyis: A nem úriemberszerű hadviselés minisztériuma) című könyvének filmadaptációját, ami Winston Churchill teljesen titkos, papíron nem létező osztagáról szól, akik minden szabályt felrúgva, ellenséges területeken gyengítették a nácikat a II. világháborúban, és rengeteg sikeres küldetést hajtottak végre.

Ez a különleges csapat főleg vérszomjas, brutális szociopatákból állt, akik csöppet sem féltek bemocskolni a kezüket, és nagyon sok nácit mészároltak le az összecsapások során különböző kegyetlenséggel és trükkökkel. Ezek alapján remekül illik Guy Ritchie-hez a valós alapokon nyugvó történet, hiszen nagyon ért az erőszakhoz, ráadásul a mű producere az a Jerry Bruckheimer lesz, akinek többek között A Karib-tenger kalózai-, illetve a Bad Boys-szériát is köszönhetjük.

Az még nem derült ki, hogy mikor érkezik az alkotás, mivel Guy Ritchie a két új Jason Statham-filmje, az Úriemberek-sorozata és az Aladdin folytatása miatt nagyon elfoglalt, de az biztos, hogy az eddigi infókból kiindulva megéri várni rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás