promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő hangú énekesnővel erősít a magyar rockzenekar
Borítókép:  Whiskey Roll / sajtófotó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új tagokkal bővültek a dirty-rock hazai képviselői a Whiskey Roll zenekar. Lukács Gabi énekesnő szinte Janis Joplint idézi meg a hangjával. 

Ahogy a zeneiparban sokan, így a rockzenekar is kénytelen volt újragondolni az elmúlt hónapokat. Szerencsére azonban a tétlenkedés nem az ő világuk, új tagokkal bővítették a bandát, méghozzá nem is akármilyenekkel. Erről a Whiskey Roll gitáros-dalszerzőjét, Lallert kérdeztük.

„Újra kellett szervezni mindent és nem tudtuk, hogy mi lesz. De nem adtuk fel, mert szeretünk zenélni, ezért feladtunk pár hirdetést és felhajtottuk az ismerősöket. Az új dobosunkat, Vér Tomit, Markó Ádám, a Useme és a Cloud9+ ütőse ajánlotta. Lukács Gabi érkezésével pedig újabb reményt és erőt kaptunk, hogy folytassuk együtt az utunkat"

– mondta el a zenész. 

A pandémia időszakát a banda egyébként régebbi dalaik felfrissítésével töltötte, amiben már Gabi énekel. Ajánljuk, hogy a zenehallgatást közben csukjátok be a szemeteket, és olyan érzésetek lesz, mintha Janis Joplin állna a mikrofon mögött. 

A Whiskey Roll Szabadon című dala február 7-én a Petőfi Rádióban debütál, ahol majd egy rövid interjút is hallhattok a zenekarral. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás