Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elképesztő hangú énekesnővel erősít a magyar rockzenekar

Elképesztő hangú énekesnővel erősít a magyar rockzenekar

Zene, Film & Kultúra

Elképesztő hangú énekesnővel erősít a magyar rockzenekar

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 21:41

Új tagokkal bővültek a dirty-rock hazai képviselői a Whiskey Roll zenekar. Lukács Gabi énekesnő szinte Janis Joplint idézi meg a hangjával. 

Ahogy a zeneiparban sokan, így a rockzenekar is kénytelen volt újragondolni az elmúlt hónapokat. Szerencsére azonban a tétlenkedés nem az ő világuk, új tagokkal bővítették a bandát, méghozzá nem is akármilyenekkel. Erről a Whiskey Roll gitáros-dalszerzőjét, Lallert kérdeztük.

„Újra kellett szervezni mindent és nem tudtuk, hogy mi lesz. De nem adtuk fel, mert szeretünk zenélni, ezért feladtunk pár hirdetést és felhajtottuk az ismerősöket. Az új dobosunkat, Vér Tomit, Markó Ádám, a Useme és a Cloud9+ ütőse ajánlotta. Lukács Gabi érkezésével pedig újabb reményt és erőt kaptunk, hogy folytassuk együtt az utunkat"

– mondta el a zenész. 

A pandémia időszakát a banda egyébként régebbi dalaik felfrissítésével töltötte, amiben már Gabi énekel. Ajánljuk, hogy a zenehallgatást közben csukjátok be a szemeteket, és olyan érzésetek lesz, mintha Janis Joplin állna a mikrofon mögött. 

A Whiskey Roll Szabadon című dala február 7-én a Petőfi Rádióban debütál, ahol majd egy rövid interjút is hallhattok a zenekarral. 

Borítókép: Whiskey Roll / sajtófotó