Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Izgalmas hírt kaptak a Stranger Things-rajongók

Izgalmas hírt kaptak a Stranger Things-rajongók

Zene, Film & Kultúra

Izgalmas hírt kaptak a Stranger Things-rajongók

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

Elvileg még idén érkezik Netflixre a Stranger Things című sorozat folytatása, a Dustint alakító Gaten Matarazzo pedig egy elég izgalmas dolgot árult el az új évadról.

A Netflix 2016-ban mutatta be a Stranger Thing című, saját gyártású sorozatát, ami szinte a megjelenése pillanatában meghódította a közönséget, hiszen tökéletesen ötvözte a 80-as évek horror/tini/sci-fi/kalandfilmjeit, miközben igazán izgalmas, szórakoztató és különleges volt. Az alkotás hatalmas sikert ért el, a rajongók pedig már a negyedik évadot várják, ami már most elképesztően jónak ígérkezik, hiszen például Freddy Krueger megtestesítője, Robert Englund is csatlakozott a stábhoz.

A koronavírus-járvány miatt kicsit eltolták a folytatás bemutatóját, de elvileg még idén láthatjuk a negyedik évadot, amiről most a közönségkedvenc Dustint alakító Gaten Matarazzo elárulta, hogy mindenképp ez lesz az eddigi legfélelmetesebb szezon – ami persze azért is jó, mert így a kölykök kifejezetten élvezték a forgatást, hiszen a horrorisztikus jelenetek felvétele állítólag igazán mókás.

Ezek alapján megnyugodhatnak azok, akik eddig esetleg hiányolták az igazi rettegést a sorozatból, bár az még kérdéses, hogyan tudnak az előző évadban látott szörnynél félelmetesebbel előrukkolni a készítők. A történetet természetesen hatalmas titokban tartják, de annyi azért már kiderült, hogy nem csupán Hawkinst fogják érinteni a szörnyűségek, szóval ennyivel is különlegesebb lesz a várva várt visszatérés, aminek még nem árulták el a pontos dátumát – de egyes források szerint még tavasszal esedékes.

Borítókép: Dustin szerepében Gaten Matarazzo / via comingsoon.net