Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kétszer megerőszakolták, megpróbálta megölni magát Lil G – 18+

Kétszer megerőszakolták, megpróbálta megölni magát Lil G – 18+

Zene, Film & Kultúra

Kétszer megerőszakolták, megpróbálta megölni magát Lil G – 18+

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2021.01.27. 12:52

A Petőfi Sándor című dalával ismertté vált Lil G még csak 18 éves, de borzasztó dolgokat élt már át. Kétszer megerőszakolták, s az előző év végén öngyilkos próbált lenni.

Petőfi Sándor. Ez az a dal, amivel a fiatal nyíregyházi lány, Lil G és korábbi partnere, Nemazalány befutott. (A zene egyébként már több mint 32 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on.) Ettől kezdve koncert, koncert hátán; a hölgyek az egész országban ismertté váltak.

Az már több korábbi interjúból, riportból kiderült, hogy Lil G-nek igen viszontagságos élete volt. A lány még csak 18 éves, de többször bántalmazták, s volt pszichiátrián is. Most a fiatal rapper arról is beszélt, hogy kétszer megerőszakolták (az első esetnél 15 éves volt), illetve, hogy az előző év végén öngyilkos próbált lenni.

„Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból" 

– mondta a Blikknek Lil G. Mint mondta, talán a rossz gyerekkora miatt alakult így az élete.

„Édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat, különc személyiségem alakult ki, valamint a férfiakkal is sokszor pórul jártam"

– tette hozzá.

„Félek a rendőrséghez fordulni, tartok tőle, hogy újra veszélybe kerülnék. Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem"

– fogalmazott Lil G, aki jelenleg komoly párkapcsolatban él, barátjával babát és családot szeretnének két-három éven belül.

Borítókép: youtube.com