Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berobbant a Godzilla vs. Kong első előzetese, és brutálisan néz ki

Berobbant a Godzilla vs. Kong első előzetese, és brutálisan néz ki

Zene, Film & Kultúra

Berobbant a Godzilla vs. Kong első előzetese, és brutálisan néz ki

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2021.01.24. 18:01

Végre megérkezett a Godzilla vs. Kong első hivatalos előzetese, és bizony megéri várni erre a hihetetlenül látványos szörnyfilmre.

2014-ben debütált a legújabb Godzilla-feldolgozás, amit három évvel később a Kong: Koponya-sziget követett, majd 2019-ben a Godzilla II - A szörnyek királya. A rajongók azóta várják a filmtörténelem két leghíresebb szörnyetegének gigászi összecsapását, de a pandémia miatt ezt is el kellett halasztani.

Nemrég viszont az a remek hír érkezett, hogy a tervezettnél hamarabb, már március 26-án bemutatják a filmet az amerikai mozikban, és az HBO Max-on egyszerre.

Már csak azért is volt jó ötlet előrébb hozni a premiert, mert a január 24-én, vasárnap felkerült előzetes után csak fokozottabb kíváncsisággal várjuk Godzilla és King Kong összecsapását, ami az alábbi képsorok alapján egy elképesztő filmélmény lesz.

Bár az ilyen filmek a tökéletes hangrendszerért és a nagyvászonért kiáltanak, nekünk sajnos be kell érnünk a torrentezéssel és az otthoni mozizással. Ezt a két hónapot pedig már könnyen kibírjuk, főleg, ha itt van egy ilyen előzetes, amit akár minden nap újra és újra tudnánk nézni.

Borítókép: Wallpaper Cave