Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cselszövés az Exatlon Hungaryben – erre tényleg nincsenek szavak

Cselszövés az Exatlon Hungaryben – erre tényleg nincsenek szavak

Zene, Film & Kultúra

Cselszövés az Exatlon Hungaryben – erre tényleg nincsenek szavak

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

Kár is tagadni, hisz mindenki látta. Az Exatlon Hungary Kihívói összefogtak a Párbaj alatt Török Lívia ellen. Így ért véget a Kihívók egysége.

A pénteki Párbaj nem várt fordulatot vett. Herczeg-Kis Bálint Buzás Dorottyát választotta Török Lívia ellenfelének, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy bent maradhassanak a versenyben.

Eleinte úgy tűnt, hogy Dóri lesz az, akinek távoznia kell Dominikáról, és ez a pálya széléről szurkoló csapattagokat is nagyon meglepte, hiszen nem ilyen teljesítményt vártak a társuktól. Balogh Ricsi egy idő után oda is ment hozzá, hogy kérdőre vonja őt. Néhány hasznos tanáccsal is ellátta Dórit.

Dóri ezek után felhasználta a medálját, így újra 2 élettel folytathatta a Párbajt. Ezt követően történt meg, hogy Bálint a saját medálját Dórinak ajánlotta fel, ezzel pedig megpecsételte Lívi sorsát, aki a Párbaj elvesztése után távozott a versenyből.

A Kihívók később a Táborban beszélték át a történteket; Kővári Viktor volt az, aki kiállt Lívi védelmében, ugyanis szerinte nem volt igazságos, hogy minden medáljukat Dórinak adták oda. Az „új” Kihívók szerint nem volt igazságos a „régiektől”, hogy ilyen látványosan összefogtak Lívia ellen.

Borítókép: TV2