Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tudod melyik magyar énekesnőnek van a legtöbb tetkója? Mutatjuk!

Tudod melyik magyar énekesnőnek van a legtöbb tetkója? Mutatjuk!

Zene, Film & Kultúra

Tudod melyik magyar énekesnőnek van a legtöbb tetkója? Mutatjuk!

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 16:56

2021-ben már senki nem lepődik meg egy-egy tetováláson, hiszen a nyolcvanas évek óta hazánkban is egyre elterjedtebb lett bőrünket használni festővászonként és számos előadóművész is magán hordoz fontos szimbólumokat, neveket vagy akár kompletten összefüggő alkotásokat. 

Természetesen tele van a világháló viccesebbnél, viccesebb alkotásokkal is, amelyek megmosolyogtatják az embert, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy készülnek fantasztikus tetoválások is. 

A tavaly feltűnt minőségi, indie pop-rockban utazó LNDA zenekar oldalán találtunk egy izgalmas kérdezz-felelek játékot, amelyben a zenekar követőinek feladata volt, Kaszás Melinda, frontcsaj tetkói számának megtippelése. 

A helyes megfejtés 33 volt, amellyel nagy valószínűséggel a legtöbb tetoválással rendelkező aktív magyar énekesnő Linda. Viszont ennek ellenére sem nem gondolhatjuk azt, hogy a kemény, vagány külső mögött ne lapulna egy érzelmes lélek. A napokban látott napvilágot a banda vadiúj slágere a Veled leszek, amely már hallható a rádiókban is és egy kattintás után itt máris együtt énekelhetjük a refrént a tetovált szépséggel.

Borítókép: LNDA zenekar