Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Debütált a világ első plus size fiúbandája – klip

Debütált a világ első plus size fiúbandája – klip

Zene, Film & Kultúra

Debütált a világ első plus size fiúbandája – klip

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 21:41

Take That, Backstreet Boys és One Direction. Valljuk be, hogy az egykori fiúbandák sikere mögött nagyrészt a tökéletes külső, a belőtt frizurák és a kidolgozott testek álltak. Ez 2021-től azonban teljesen megváltozik. 

Debütált ugyanis Kína legújabb zeneipari fegyvere a Produce Pandas, akik minden eddigi, boyband-ekről kialakult sztereotípiát megdöntenek. Persze a zenéjük hasonlít a jól megszokott pop együttesekéhez, de a tökéletes külső helyett ezúttal öt, aputestű figurát kapunk. 

A Produce Pandas tudatosan alakította az imidzsét, a beállított pózok helyett teljesen átlagos fickóknak mutatják magukat. 

„Mi egy plus-size, énekes-táncos együttes vagyunk, amilyen még nem volt a világban" 

– mondta Mr. 17, az együttes egyik énekese. 

Az öt fiú, Otter, Ding, Mr. 17, Cass és Husky ráadásul átlagéletkorukat tekintve jóval idősebbek, mint a fiúcsapatoknál megszokott. 22 és 31 év között mozognak, amivel igazi veteránnak számítanak a műfajban. – tudta meg az NLC

Súlyfelesleg ide vagy oda, a klipet megnézve azért ti is meg fogtok lepődni, hogy milyen jól táncolnak az aputestű srácok. Egyes szakértők szerint a banda hatalmasat robbanhat a szórakoztatóiparban. 

Borítókép: NLC.hu