promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha nincs a koronavírus, sosem születik meg a világ legkirályabb pulcsija
Borítókép:  PrettyLittleThings
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hálálkodni mondjuk nem fogunk, de az is tény, hogy ebben a darabban soha többé nem lesz bukó, ha valaki maszk nélkül indul el otthonról. Mutatjuk, miért.

A PrettyLittleThings gondolt egy nagyot, és piacra dobta hiánypótló, túlméretezett pulóverét egy beépített maszk extrával. A szürke és fekete színben kapható 16 font (kb. 6000 Ft) értékű pulcsik értékesítésekor a cég jó előre igyekezett bevédeni magát az esetleges támadások ellen, miszerint az arc elfedésére alkalmas részlet nem minősül orvosi maszknak.

A PLT hozzászokott, hogy alkalomadtán tisztára kell kommunikálnia magát: a legutóbbi Black Fridayen például sokakat frusztrált az oldalon futó megannyi szemtelen akciója. Bizonyos termékeire 99 százalékos kedvezményt hirdetett, és akadt olyan is, aki 28 fontért, vagyis kb. 10 ezer forintért cserébe 56 ruhadarabot vásárolt az akciós időszakban.


Forrás: PrettyLittleThings

Annak ellenére, hogy a pulóver vírus elleni védelmére nincs garancia, ebből pedig a cég sem csinál titkot, már most igazi bestseller termékről van szó, szinte minden méretben elkapkodták az Independent információi szerint. És nem ez az első eset, amikor egy Covid-19 ihlette termék 24 órán belül kiürül a webshopból. Tavaly 14 fontért dobtak piacra egy maszkkal ellátott kis feketét - na nem egy Givenchy-féle kifinomult verziót.


Forrás: PrettyLittleThings

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás