promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
John Wick visszatér: remek hírek érkeztek a folytatásról
Borítókép:  John Wick szerepében Keanu Reeves / via manclub.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább folytatódik Keanu Reeves lehengerlő akció-szériája, a John Wick, ráadásul most olyan hírek érkeztek, amiktől igazán boldogok lesznek a rajongók.

Keanu Reeves 2014-ben új löketet adott az amúgy is legendás pályafutásának a John Wick című elképesztő akciófilmmel, ami azóta egy közönségkedvenc, rendkívül sikeres szériává nőtte ki magát. A stúdió pár hónapja bejelentette, hogy egyszerre forgatják a negyedik és ötödik részt, bár ebben sokan kételkedtek, hiszen a koronavírus szinte minden produkciót veszélybe sodort – most kiderült, hogy pontosan mi is a helyzet a folytatással.

A Winston szerepében tündöklő Ian McShane elárulta, hogy az írók jelenleg is dolgoznak a John Wick 4 forgatókönyvén, ráadásul a tervek szerint még idén elkezdik a forgatást. Azt viszont még nem tudja megmondani, hogy mi a helyzet az ötödik résszel, hiszen szerinte a stúdiók általában össze-vissza jelentenek be dolgokat, szóval majd kiderül, hogy egyszerre fogják elkészíteni őket, vagy sem.

Ez igazán remek hír, hiszen ebből kiderült, hogy még a járványhelyzet sem rémisztette meg az alkotókat, így valószínűleg a szigorú biztonsági előírások betartása mellett, de tényleg leforgatják még idén a John Wick folytatását. Külön öröm, hogy a sorozat veteránja, Chad Stahelski is visszaül a rendezői székbe, és elvileg 2022. május 27-én kerül bemutatásra a film, így még bőven van ideje arra, hogy megint csináljon nekünk egy látványos, kőkemény művet.

Ian McShane:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás