promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis még elvállal egy utolsó Die Hardot, aztán búcsúzhatunk John McClane-től?
Borítókép:  John McClane szerepében Bruce Willis / via Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes hír látott napvilágot, ugyanis állítólag Bruce Willis éppen az utolsó Die Hard filmre készül, aztán végleg nyugdíjba küldi John McClane-t.

1988-ban került bemutatásra a Die Hard – Drágán add az életed! című alkotás, ami sokak szerint a világ legjobb akciófilmje. Bruce Willis alakította benne a legendás John McClane-t, a hatalmas siker miatt pedig már négy folytatást is kaptunk, bár a legutóbbi, 2013-as ötödik rész, a Die Hard – Drágább, mint az életed szinte minden szempontból leszerepelt – de szerencsére ez sem állhat a folytatás útjába.

Pár éve még arról volt szó, hogy a Die Hard 6 egy előzményfilm lesz, amiben alig szerepel Bruce Willis, de most hála az égnek úgy néz ki, hogy ezt elvetették, és egy valódi folytatást kapunk – viszont nem teljes az öröm, ugyanis állítólag ez lesz az utolsó része a szériának.

A pletykák szerint a 65 éves Bruce Willis már ezerrel készül a visszatérésre, és egyben a búcsúra is, de az új történetről még nem derült ki semmi. A Disney által kukába dobott előzményt a negyedik részt is elkészítő Len Wiseman rendezte volna, viszont azt egyelőre nem lehet tudni, hogy van-e valami köze az új projekthez, vagy hogy egyáltalán mennyire igaz a dolog. Az biztos, hogy a Die Hard megérdemelne egy méltó lezárást, hiszen rengeteg rajongó kedvence, és Bruce Willisre is ráférne végre egy értékelhető, normális film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás