Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Oscar-díjas rendező készítheti a Sex Pistols sorozatot

Oscar-díjas rendező készítheti a Sex Pistols sorozatot

Zene, Film & Kultúra

Oscar-díjas rendező készítheti a Sex Pistols sorozatot

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 21:01

Egyre nagyobb divatját éli mostanában, hogy legendás zenészekről és bandákról készítenek életrajzi filmet Hollywoodban. 

Elég ha csak az utóbbi évekre tekintünk vissza. Kaptunk egy, a rockbandák mocskos, alkohollal és drogmámorral teli életét bemutató Mötley Crüe filmet, ott volt aztán a főként Freddy Mercury életútjára fókuszáló Bohém Rapszódia, és persze Elton John musicalfilmje is a Rocketman. 

A nézők mindhárom alkotást imádták, így nem csoda, hogy folytatódik a gyártási sorozat, ezúttal a Sex Pistols-szal a főszerepben. Azonban, hogy egy kis változatosság legyen, nem nagyjátékfilm, hanem

sorozat készül a 70-es évek legnagyobb punkbandájáról. 

Szinte már garantálható is a siker, főleg annak tudatában, hogy a Gettómilliomos rendezője, az Oscar-díjas Danny Boyle dirigálhatja a forgatást. A legfrissebb információk szerint a történet nagyon vissza fogja adni a nézőknek a valódi szituációkat, ugyanis a forgatókönyv az együttes egykori gitárosának, Steve Jones-nak a memoárjai alapján készül.

Boyle hatrészes szériában dolgozza fel az önéletrajzot az amerikai FX műsorszolgáltató megbízásából. A Pistol című sorozatnak a vlághírű rendező lesz az egyik executive producere is. A forgatás márciusban kezdődik. 

[twitter]]

Borítókép: Rockbook