Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér a Szex és New York, de van egy rettenetes hírünk is a rajongóknak

Visszatér a Szex és New York, de van egy rettenetes hírünk is a rajongóknak

Zene, Film & Kultúra

Visszatér a Szex és New York, de van egy rettenetes hírünk is a rajongóknak

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:10

Sarah Jessica Parker bejelentette, hogy jön a Szex és New York című sikersorozat folytatása, de sajnos a hihetetlen hír ellenére sem teljes az öröm.

1998-tól egészen 2004-ig ment a szinte kultsorozatnak nevezhető, nyolc Golden Globe-díjjal jutalmazott Szex és New York, amiben megismerhettük Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) és Samantha (Kim Cattrall) szexuálisan túlfűtött, stílusos kalandjait. Később két mozifilmet is kaptunk, de ez sem elégítette ki a hűséges rajongókat, most viszont elképesztő dolog derült ki.

Hamarosan visszatér a Szex és New York, de most állítólag And Just Like That... címmel, és sajnos Kim Cattrall nélkül, mivel a színésznő már nem szeretné eljátszani a szerepet. Az új évadban 10 darab, egyenként nagyjából 30 perces részeket láthatunk majd, amikben a már 50 feletti hőseink életébe nyerhetünk izgalmas betekintést.

Elvileg tavasszal kezdődik a forgatás, így jó eséllyel még idén bemutatásra kerül az HBO Maxra készülő alkotás. A hír hatalmas visszhangot keltett a közösségi médiában, hiszen a közönségnek már nagyon hiányoztak ezek a karakterek, de Kim Cattrall visszatérése nélkül sajnos kicsit keserű a dolog, hiszen úgy lett volna az igazi, ha mindenki elvállalja.

Itt lehet megtekinteni Sarah Jessica Parker bejelentését:

Borítókép: Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis és Sarah Jessica Parker Szex és New York című sorozatban / via glamour.com