Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: jön a Wonder Woman harmadik része

Hivatalos: jön a Wonder Woman harmadik része

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: jön a Wonder Woman harmadik része

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:10

Csupán pár napja mutatták be a Wonder Woman 1984-et, de a stúdió annyira elégedett, hogy máris berendelte a folytatást Gal Gadot főszereplésével.

Pár ország kivételével december 25-én debütált az interneten és az amerikai mozikban a Wonder Woman 1984, amiben ismét Gal Gadot vette fel a Csodanő nem sokat fedő páncélját. A rajongók már nagyon várták a 2017-es film folytatását, hiszen a Patty Jenkins által rendezett Wonder Woman hatalmas kedvence lett a közönségnek, de sajnos elég vegyes fogadtatásban részesült a második rész.

A stúdiót viszont nem érdekli a kritikusok és a közönség véleménye, hiszen ettől függetlenül is remek bevételt produkált a Wonder Woman 1984, ezért rögtön be is jelentették, hogy érkezik a trilógia lezárása – és természetesen Gal Gadot és Patty Jenkins is visszatérnek.

Ez egyszerre lehet megnyugtató és aggasztó a nézők számára, hiszen így legalább tudjuk, hogy valószínűleg kezdeni fognak valamit a Wonder Woman 1984 stáblista utáni jelenetével, viszont minden jel arra utal, hogy a harmadik részben láthatjuk utoljára a DC népszerű szuperhősét. Persze lehet, hogy csak kicsit drámaian fogalmazott a stúdió, és igazából még rengeteg tervük van a karakterrel – jelenleg csupán az biztos, hogy még legalább egyszer kalandozhatunk Wonder Womannel.

Borítókép: Wonder Woman szerepében Gal Gadot / via geeklife.hu