Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hangerőt fel! Ütős Backstreet Boys feldolgozást készített Loving Arms

Hangerőt fel! Ütős Backstreet Boys feldolgozást készített Loving Arms

Zene, Film & Kultúra

Hangerőt fel! Ütős Backstreet Boys feldolgozást készített Loving Arms

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 18:23

Azt gondolom, manapság nehéz úgy „hozzányúlni" egykori slágerekhez, hogy az valamit többet, valami újat adjon. Viszont, szerencsére vannak kivételek, és kétségkívül ide sorolható Loving Arms Backstreet Boys feldolgozása is, ami nemcsak új értelmet ad a fiúbanda leghíresebb zenéjének, hanem képes még a szkeptikusabb hallgatókat is megmozgatni. Ezt garantálom! 

A Rádió 1 DJ-je és producere hamisíthatatlan dance-stílusú slágerré gyúrta az I Want It That Way-t, ami nemes egyszerűséggel kiragad a szürke hétköznapokból. Kellemes gitártémák, ütős basszusok és sodró lendület jellemzi a feldolgozást, mindezek mellett pedig egy elképesztően tehetséges session énekesnő hangja teszi fel az i-re a pontot. A végeredmény sikerét pedig az is mutatja, hogy

a dalt Spotify-on olyan előadók emelték ki, mint R3hab, a Spinnin Records, a Sony Music Mexico, a Sony Music Switzerland.

Loving Arms a dalt vizuális megjelenéssel kíséri, saját nyaralásán készült felvételekből rakta össze a videoklipet.

A LoveStyle Records égisze alatt készült felvétel már YouTube-on is elérhető, szóval ha szeretnél kicsit felpörögni, és szeretnéd visszakapni a nyári hangulatot két percre, akkor nincs más dolgod, mint kattintani!

Borítókép: Loving Arms