promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új Van Helsing filmet hoz nekünk a Démonok között rendezője
Borítókép:  Van Helsing szerepében Hugh Jackman / UNIVERSAL PICTURES / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywood újra előveszi a legendás szörnyvadászt, Van Helsinget, ráadásul egy igazán tehetséges rendezővel.

Bram Stoker klasszikus regényében, a Drakulában ismerhettük meg Abraham Van Helsing karakterét, aki eredetileg a hírhedt vérszívót próbálta becserkészni, de azóta már számos verziót láthattunk belőle, hiszen rengeteg alkotásban feltűnt. 2004-ben még Hugh Jackman is megpróbálkozott a szereppel, de végül minden szempontból elbukott – most viszont kiderült, hogy feltámasztják a karaktert, ráadásul nem akárkit bíztak meg a projekttel.

Bejelentették, hogy új Van Helsing filmen dolgozik James Wan (Démonok között, Aquaman, Insidious), de csupán producerként, ugyanis a rendezői székben nem más fog ülni, mint az Overlord című izgalmas, kőkemény nácis akció/horror készítője, Julius Avery.

Ez remek hír, hiszen ő már bizonyított, ráadásul a jövőre érkező Sylvester Stallone-féle szuperhősös filmet, a Samaritant is ő hozza nekünk, ami elég bizalomgerjesztő. Julius Avery majd Eric Pearson (Thor: Ragnarök) forgatókönyvét fogja egy kicsit átdolgozni, hogy jobban illeszkedjen hozzá, de az még nem derült ki, hogy mikor láthatjuk a végeredményt, vagy hogy egyáltalán ki kapja meg Van Helsing szerepét.

Ezek alapján egy elég durva, félelmetes alkotást fogunk kapni, hiszen James Wan a modern horrorfilmek mestere, és valószínűleg nem akarná kiszúrni a szemünket egy vérszegény művel, ha már minden idők egyik leghíresebb szörnyvadászáról van szó. Attól függetlenül, hogy nem ő rendezi, még adja hozzá a nevét, és a háttérből segíti a munkálatokat, szóval a minőség szinte garantált, így bőven van miért várnunk Van Helsing visszatérését a nagyvászonra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás