promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az Álarcos énekes Röfije?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy az X-Faktor egyik legendás alakja Röfiként visszatért az Álarcos énekesbe, hogy bosszút álljon Gáspár Lacin. Csak figyeljétek meg az utolsó előtti adás előzetesét!

Négy versenyző maradt az Álarcos énekesben, név szerint a Zebra, a Baba, a Banán, és a Röfi. Utóbbival kapcsolatban egy érdekes nézői pletyka indult el, ugyanis az utolsó előtti adáshoz készült egyik előzetesben a Röfi olyan dolgot tett, ami kísértetiesen hasonlít az X-Faktor egyik korábbi válogatójának emlékezetes eseményére.

Emlékeztek még Mirjamra, aki annyira nem bírta elviselni a mentorok kemény kritikáját, hogy végül hozzávágta Radics Gigihez a mikrofont? A megdöbbentő, de szerencsére a balesetmentes történés végén Gáspár Laci úgy küldte le a fiatal nőt a színpadról, hogy:

„Menjél csaje haza magadnak!”

Hasonlót láthatunk majd az Álarcos énekes esti adásában is, amiben a Röfi viselkedése nagyon meg fogja lepni a Nyomozókat. Végül újra elhangzik Laci kedvenc mondata, ami után a Röfi kikapja Istenes Bence kezéből a mikrofont, és arra készül, hogy feldobja a Nyomozók páholyába.

Lehetséges, hogy Mirjam visszatért az RTL Klubhoz, hogy bosszút álljon Gáspár Lacin és bebizonyítsa, hogy igenis jól tud énekelni? Nem valószínű, mindenesetre továbbra is nagy kérdés, hogy ki rejtőzhet a Röfi jelmez alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás