promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskaporos hordót robbantott a Netflix A korona negyedik évadával
Borítókép:  wikimedia.org
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Diana párti rajongók a sorozat hatására elkezdték széttrollkodni Károly herceg és Kamilla közösségi média oldalait.

A Netflix nemrég tette közzé az egyik legnépszerűbb sorozatának, A koronának a legújabb évadát, amely az angol királyi család életét mutatja be II. Erzsébet uralkodása alatt. A történet azonban, ahogy szép lassan csúszik a jelen felé, mintha egyre forróbb és forróbb talajra tévedne.

A negyedik évad nagy része Károly herceg és Diana hercegnő kapcsolatára összpontosított, beleértve Károly Camilla Parker Bowles-szal való kapcsolatát, amely a pár későbbi, 1996-os válásához vezetett – és sokak szerint áttételesen Diana halálához is, aki egy évvel a válás után a paparazzik elől menekülve egy tragikus autóbalesetben vesztette életét.

Annak ellenére, hogy Kamilla és Károly kapcsolatát mindig is pletykák és botrányok övezték, úgy tűnt, a közönség az elmúlt években megszokta a párost. A sorozat új évada azonban mintha régi sebeket tépett volna fel a rajongók szívében, akik Diana párti komentekkel kezdték elárasztani a hercegi pár közösségi média oldalait. 


Forrás: Insider

Sokan egyszerűen annyit kommenteltek Kamilla képei alá, hogy „Diana”, voltak azonban olyanok is, akik kifejezetten kritizálták Kamillát.

Kommentelők ezrei fejezték ki támogatásukat a néhai hercegné, Diana mellett, és csak nagyon kevesen álltak ki Károly és Kamilla oldalán.

Néhány videóban a rajongók összehasonlítják Dianát és Kamillát, azt sugallva, hogy Cornwall hercegnéje soha nem fog felérni Diana örökségéhez, akit „a nép hercegnőjeként” is emlegetnek.  

Mások olyan fotókkal hasonlították össze a két hercegnő megjelenését, amelyen Kamilla mintha Diana öltözködését próbálta volna leutánozni.

A videóban Diana többek között a hírhedt fekete „bosszúruhájában” látható, amelyet azután viselt, miután Károly megerősítette neki a Kamillával való viszonyát.

Megint más videókban a rajongók egyszerűen gyalázni kezdték Károlyt hűtlensége miatt, és azon értetlenkedtek, hogy a herceg miért csalta meg a gyönyörű hercegnőt.

Bár A korona igyekszik egy átfogó, mégis belső képet nyújtani a királyi családról, nem mindenben pontos, ideértve Károly herceg és Diana hercegnő kapcsolatát is.

Hugo Vickers királyi történész szerint Károly egy egyoldalúan kegyetlen és gonosz figurának lett beállítva a sorozatban, miközben a nézők elől sok mindent elhallgatnak az igazságról.

„A sorozat nem mutatja be például Diana hatalmas dührohamait, és azokat a dolgokat, amiket a hercegnek kellett elviselnie. Ez így teljesen egyoldalú. Károly a kapcsolatuk elején ugyanis valójában hatalmas erőfeszítéseket tett Diana elfogadására.” 

– olvasható Vickers állítása az Insider oldalán.

Károly herceg és Kamilla közösségi média oldalain egyébként egyelőre letiltották a kommentelési lehetőségeket, és ez valószínűleg így is marad, amíg a sorozat rajongói meg nem nyugodnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás