Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Váratlan bejelentés érkezett a Mintaapákról

Váratlan bejelentés érkezett a Mintaapákról

Zene, Film & Kultúra

Váratlan bejelentés érkezett a Mintaapákról

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:41

Vége a találgatásoknak: eldőlt, hogy lesz-e 3. évad a Mintaapákból. A TV2 nemrég megerősítette, hogyan döntöttek a szériával kapcsolatban, egyben azt is elárulták, mikor ér véget a jelenleg is futó 2. szezon.

Annak ellenére, hogy néhány hónapja milyen botrányok voltak a TV2 sikersorozata, a Mintaapák körül, a nézettségi adatokon ez egyáltalán nem látszik meg. Bár több főszereplőt is lecseréltek, és a rajongók közül többen fel is lázadtak emiatt, a szériát így is naponta több, mint félmillióan követik.

A jelenleg is futó 2. évaddal kapcsolatbam mind ez idáig nem lehetett tudni, hogy meddig fog tartani, de várható volt, hogy az ünnepek alatt kisebb szünetre fog vonulni. Mint kiderült, a szezon fináléja valamikor karácsony előtt kerül adásba, és a SorozatWiki információi szerint sokáig nem is fog visszatérni.

A portál úgy tudja, hogy a TV2 berendelte a Mintaapák 3. évadát, aminek forgatási munkálatai valamikor 2021 tavaszán kezdődhetnek meg. Ez azt jelenti, hogy a 2. évad záróepizódja után egy bő féléves szünetre vonul a sorozat, és leghamarabb csak jövő nyáron térhet vissza a képernyőre. A sorozat folytatását a TV2 Sajtóosztálya is megerősítette.

„Igen, megerősítjük, hogy tavasszal folytatódnak a Mintaapák forgatási munkálatai"

Borítókép: TV2