Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre belenézhetünk Mundruczó Kornél Oscar-esélyes filmjébe – előzetes

Végre belenézhetünk Mundruczó Kornél Oscar-esélyes filmjébe – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Végre belenézhetünk Mundruczó Kornél Oscar-esélyes filmjébe – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:01

Már elérhető a Netflixen Mundruczó Kornél Pieces of Woman című filmjének magyar feliratos előzetese, amit a külföldi lapok már most Oscar-esélyesként emlegetnek.

A Fehér isten és a Jupiter holdja című filmek rendezője, Mundruczó Kornél legújabb alkotásának híre bejárta már az egész világot. A Pieves of Woman komoly sikert aratott a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol nemcsak elnyerte a Legjobb filmnek járó Arca CinemaGiovani-djat, de a film főszereplőjét alakító Vanessa Kirby átvehette a legjobb színésznőnek járó elismerést.

A magyar származású rendező első külföldi gyártású nagyjátékfilmjére a külföldi lapok már most egy komoly Oscar-esélyes alkotásként hivatkoznak, amiért Vanessa Kirby is megkaphatja az aranyszobrot, hiszen ahogy a külföldi kritikákban olvashatjuk, a színésznő lehengergő alakítást nyújt Shia LaBeouf oldalán.

Bár a magyar közönség még sajnos nem láthatta a Pieces of Woman-t, a Netflixen nemrég elérhetővé vált a film feliratos előzetese, amiből kiderül, hogy a teljes alkotás 2021. január 7-én debütál a streamingszolgáltató oldalán.

A kanadai filmdráma egy bostoni házaspár életét követi egy éven keresztül, akik egy tragédiába fulladó otthonszülést próbálnak feldolgozni.

A film szkripjét jegyző Wéber Katát nemrég a Variety beválogatta a 10 legígéretesebb forgatókönyvíró közé; története pedig olyan hatást gyakorolt az Oscar-díjas Martin Scorsese-ra, hogy a legendás rendező exectuvie producerként csatlakozott a stábhoz.

Borítókép: IMDb