promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis zombikkal és egy gagyi űrlénnyel harcol az új filmjében – előzetes
Borítókép:  Breach / via movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább folytatódik Bruce Willis mélyrepülése, ugyanis a Breach című alienes sci-fije annyira rettenetesnek tűnik, hogy még egy letöltést is sajnálnánk rá.

Bruce Willis sokak szemében még mindig a Die Hard-széria főhőse, és csak kevesen merik beismerni maguknak, hogy a világsztár sajnos már eléggé lecsúszott, és leginkább Zs-kategóriás akciófilmekben szerepel, amik persze nagy ívben elkerülik a mozikat. A híresség a könnyű pénz reményében ismét elvállalt egy förmedvényt, aminek „köszönhetően” egy olyan űrhajóra csöppen, amin valamilyen földönkívüli létforma veszélyezteti az utasok életét – meg persze a nézőkét is.

A Breach című, olcsónak tűnő kanadai akció/sci-fiben az emberiség egy új, lakható bolygó felé tart, de út közben páran furcsa, zombiszerű lényekké változnak, és valószínűleg egy gonosz űrlény áll a jelenség mögött. Szerencsére ott van Bruce Willis, aki minden logikát eldobva éles fegyverrel lövöldözik az űrben közlekedő járművön, miközben „menő” beszólásokkal intézi el, hogy könnyes szemmel gyászoljuk a karrierjét.

A rendező, John Suits – akinek eddig egyetlen filmje sem emelkedett 5,7-es értékelés fölé IMDb-n – és Bruce Willis nem először dolgoznak együtt, hiszen közösen csinálták a pár hete bemutatott Die Hardos reklámot, ami amúgy elég jól sikerült. Szóval, még az is lehet, hogy ez lesz számukra a fordulópont, és a Breach végül kultuszfilmmé válik – de jó eséllyel csak azok körében, akik szeretnek részegen gagyi alkotásokon röhögni a haverokkal.

A Bruce Willis és Thomas Jane főszereplésével készült Breach december 18-án érkezik, és pár helyen elvileg még a mozikban is bemutatják – valószínűleg azért, hogy esélyük legyen az Oscar-díjra –, az itt látható, felnőtteknek szánt előzetes pedig megmutatja, hogy mire is számíthatunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás