promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kiábrándult királylány: minden, amit a harmadik évadról tudni lehet
Borítókép:  Deadline
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még nem tudjuk pontosan, hogy mikor, de már nagyon jön. Minden, amit eddig tudni lehet a harmadik évadról.

2018-ban debütált a Netflixen Matt Groening (A Simpson család és a Futurama kitalálójának) legújabb sorozata, A kiábrándult királylány (eredeti címén Disenchantment, ami magyarul annyit tesz, „kiábrándulás”). 

Aki még egy részt sem látott a sorozatból, az nagyjából úgy képzelje el, mintha A Simpson család karaktereit áttették volna fantasy környezetbe:

ugyanaz a fekete humor, hasonló grafikával készült karakterek. 

A történet egy középkori, fantázia szülte királyságban, Dreamlandben játszódik, a sorozat pedig a lázadó, alkoholista hercegnő, Bean és barátai – Elfo, a kissé naiv elf és Luci, a szarkasztikus démon – történetét követi. 

Groening korábbi sorozataitól eltérően azonban a Disenchantment epizódjainak cselekménye viszonylag szorosan egymáshoz fűződik, így nagy az izgalom az újabb évad megjelenése előtt. Kiváltképp most, hiszen a második évad egy hatalmas cliffhangerrel zárult.

Mit lehet tudni a harmadik évadról?

A jó hír, hogy a 3. évad érkezését már hivatalosan is bejelentették – a premier ez év vége és a jövő év között lesz. A rossz hír az, hogy nem tudjuk, hogy pontosan mikor. 

Igaz, a Netflixre jellemző, hogy a pontos dátumokat csak közvetlenül a premierek előtt hozzák nyilvánosságra. 

Az előző évad záróepizódja után a harmadik évad várhatóan Bean erőfeszítéseire összpontosít majd, amelyek arra irányulnak, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és kimentse apját – a királyt –, a gonosz karmai közül.

Ugyanakkor maradtak más nagyon érdekes történetszálak is elvarratlanul (például Steamland és Dankmire lakóinak rejtélye), amelyekre a következő évadban remélhetőleg szintén választ kapunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás