Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hugh Grant meg akarja csinálni a Sztárom a párom valós, szomorú folytatását

Hugh Grant meg akarja csinálni a Sztárom a párom valós, szomorú folytatását

Zene, Film & Kultúra

Hugh Grant meg akarja csinálni a Sztárom a párom valós, szomorú folytatását

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

Elég érdekes ötlettel állt elő Hugh Grant, ugyanis elkészítené a Sztárom a párom második részét, ha az megmutatná a romantikus-vígjátékok utáni szörnyű valóságot.

1999-ben mutatták be Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével a Sztárom a párom című filmet, ami nagyon hamar a könnyed, szerelmes alkotások kedvelőinek kedvence lett, és hatalmas sikert aratott. Arról szólt, hogy egy pici könyvesbolt tulaja összefut egy világhírű színésznővel, és az esélytelenség ellenére mégis egymásba szeretnek.

A Sztárom a párom egy igazi romantikus-vígjáték a javából, viszont Hugh Grant most azt tervezi, hogy utólag teljesen tönkreteszi a rajongók számára az élményt, ugyanis egy kérdezz-felelek során poénosan megjegyezte, hogy szívesen megcsinálná az alkotás realisztikus, kegyetlen folytatását:

„Szeretném megcsinálni az egyik romantikus-komédiám folytatását, ami megmutatja, hogy mi történik a film vége után. Hogy bizonyítsam, mekkora szörnyű hazugság volt a happy ending. Szeretném elmesélni a Juliától való elválást. Nagyon drága ügyvédekkel, a gyerekek felhasználásával a harcban, és rengeteg sírással. Örökké megsérülve pszichológiailag. Szeretném megcsinálni ezt a filmet.”

Az biztos, hogy egyedi lenne a végeredmény, bár a szenvedések láttán rendesen elkeseredne a közönség, hiszen ezeknek az alkotásoknak pont az a lényegük, hogy egyszerűségükkel, kedvességükkel, humorukkal felemeljék a lelkünket. Manapság pedig nem igazán lenne jó ilyen keserű filmet látni, hiszen a világjárvány negatív hatásai miatt amúgy is mindenki egy kicsit meggyötört. Ettől függetlenül biztos, hogy különleges élményt nyújtana Hugh Grant víziója, csak várjon még vele egy kicsit.

Borítókép: Hugh Grant és Julia Roberts a Sztárom a párom című filmben / via rtl.de