Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Közös dalt készített Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán

Közös dalt készített Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán

Zene, Film & Kultúra

Közös dalt készített Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 18:18

Még csak nem is sejthették a rajongók, hogy Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán új, közös dallal készül. A Csillagtérkép viszont nem csak egy új zenét, hanem a szerelmet is meghozta a Sztárban Sztár zsűrije számára. 

Ahogy beköszöntöttek a hidegebb őszi napok, úgy egyre több szerelmes dalt hallani a rádióban. Rúzsa Magditól nem áll messze a stílus, legutóbb a Halott Pénzzel hozott ki zenét, melynek a központi témája a szakítás. 

Mindeközben Magdi nem csak Marsalkó Dávidékkal, hanem Bereczki Zoltánnal is új projekten dolgozott, méghozzá már több, mint fél éve. A közös munka eredménye a Csillagtérkép, ami a szerelmet is elhozta Zoli számára. 

„Érdekes, hogy a dal szövegének megszületése után Palya Bea – a dalszöveg írója – azt mondta nekem, hogy figyeljem meg, a Csillagtérkép, ami szerelemvárásról szól, hozza majd meg számomra a szerelmet. Nevettünk rajta, aztán januárban tényleg megtörtént. Döbbenetes” 

– mesélte az énekes a Borsnak, majd azt is elmesélte, hogy bármilyen meglepő, nem először dolgozik együtt Rúzsa Magdival: 

„Nagyon jól működött Magdival a közös munka, akivel ez az első duettünk, de nem az első közös munkánk. 2010-ben mindketten részt vettünk az Összefogás dala az árvízkárosultakért műsorban”.

A klipre még december elejéig várni kell ugyan, de addig is érdemes belehallgatni a legutóbbi Rúzsa Magdi slágerbe, ha még nem tettétek meg.

Borítókép: Bereczki Zoltán Fan Club // Facebook

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria