promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Filmszerepet vállalt el Bebe Rexha
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem egyszer fordult már elő, hogy egy világhírű zenész filmszerepet vállalt. Sőt, olyanok is akadtak, akik kimondottan tehetségesnek bizonyultak a filmvásznon is, elég ha Harry Styles-ra vagy Justin Timberlake-ra gondolunk. Most azonban az amerikai énekesnő, Bebe Rexha tör színészi babérokra. 

Az utóbbi években Rexha sikert sikerre halmazott, így nem meglepő, hogy új kihívásokra vágyott. Ennek az eredménye egy filmszerep, ami várhatóan kasszasiker lesz, hiszen az énekesnő olyan sztárok mellett kapott lehetőséget, mint Vince Vaughn, vagy Kristen Bell. 

A film történetéről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy egy elhanyagolt feleségről szól majd, aki illegális bizniszbe vág, ezzel átvéve az irányítást férje és a kertvárosi lakóközösség felett. 

Bebe Rexha a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a nagy hírt, akik kommentben erősítették meg, hogy az énekesnőnek igenis van keresnivalója a filmiparban, de így vélekedik a filmgyártó cég igazgatója is, Adam Fogelson. 

„Ez a tökéletes film Bebe számára, hogy színésznőként is bemutatkozzon. Hihetetlenül nagy tehetség, így hatalmas örömünkre szolgál, hogy a csapat tagja”

– nyilatkozta Fogelson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás