Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Filmszerepet vállalt el Bebe Rexha

Filmszerepet vállalt el Bebe Rexha

Zene, Film & Kultúra

Filmszerepet vállalt el Bebe Rexha

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 22:22

Nem egyszer fordult már elő, hogy egy világhírű zenész filmszerepet vállalt. Sőt, olyanok is akadtak, akik kimondottan tehetségesnek bizonyultak a filmvásznon is, elég ha Harry Styles-ra vagy Justin Timberlake-ra gondolunk. Most azonban az amerikai énekesnő, Bebe Rexha tör színészi babérokra. 

Az utóbbi években Rexha sikert sikerre halmazott, így nem meglepő, hogy új kihívásokra vágyott. Ennek az eredménye egy filmszerep, ami várhatóan kasszasiker lesz, hiszen az énekesnő olyan sztárok mellett kapott lehetőséget, mint Vince Vaughn, vagy Kristen Bell. 

A film történetéről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy egy elhanyagolt feleségről szól majd, aki illegális bizniszbe vág, ezzel átvéve az irányítást férje és a kertvárosi lakóközösség felett. 

Bebe Rexha a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a nagy hírt, akik kommentben erősítették meg, hogy az énekesnőnek igenis van keresnivalója a filmiparban, de így vélekedik a filmgyártó cég igazgatója is, Adam Fogelson. 

„Ez a tökéletes film Bebe számára, hogy színésznőként is bemutatkozzon. Hihetetlenül nagy tehetség, így hatalmas örömünkre szolgál, hogy a csapat tagja”

– nyilatkozta Fogelson.

Borítókép: VALERIE MACON / AFP