Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyot hibázott az RTL Klub az Álarcos énekesnél

Nagyot hibázott az RTL Klub az Álarcos énekesnél

Zene, Film & Kultúra

Nagyot hibázott az RTL Klub az Álarcos énekesnél

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 06:36

Az RTL Klub újabb kimaradt jeleneteket tett közzé az Álarcos énekeshez, de becsúszott egy elég nagy hiba.

Az Álarcos énekes előző adásában a Nyomozók annyira szerettek volna már egy sikerpontot szerezni, hogy a veszélyzónába került Baba, Kaktusz, és Béka közül egyértelműen a Békát akarták leleplezni, hiszen nem volt kétségük afelől, hogy Oszvald Marika rejtőzik a maszk mögött. Éppen ezért lepődtek meg mindannyian, mikor Falusi Mariann vette le az álarcot.

A műsor nyolcadik adásához az RTL Klub több kimaradt jelenetet is közzétett a hivatalos weboldalán, melyek közül az elsőben azt nézhetjük meg, ahogy a Nyomozók arról tanakodnak, hogy kit ejtsenek ki a versenyből.

Egy másik kimaradt jelenetben a Röfivel való közös szelfizést láthatjuk, és azt, hogy a versenyző hogyan markol rá Gáspár Laci fenekére. Bár ennek a jelenetben jelentős része bekerült az adásba, néhány snitt azért újdonságnak számít benne.

Az igazu kakukktojás viszont az a „kimaradt jelenet”, ami egy az egyben látható volt a kész adásban, az RTL Klub mégis kimaradt jelenetként tette közzé. Ez az a bizonyos rész, amikor Gáspár Laci bemondja a tutitippet a Békával kapcsolatban, és a Nyomozók elkezdik énekelni Halász Judit közismert gyerekdalait. Ez egy elég nagy hibának könyvelhető el.

Borítókép: RTL Klub