promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot hibázott az RTL Klub az Álarcos énekesnél
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub újabb kimaradt jeleneteket tett közzé az Álarcos énekeshez, de becsúszott egy elég nagy hiba.

Az Álarcos énekes előző adásában a Nyomozók annyira szerettek volna már egy sikerpontot szerezni, hogy a veszélyzónába került Baba, Kaktusz, és Béka közül egyértelműen a Békát akarták leleplezni, hiszen nem volt kétségük afelől, hogy Oszvald Marika rejtőzik a maszk mögött. Éppen ezért lepődtek meg mindannyian, mikor Falusi Mariann vette le az álarcot.

A műsor nyolcadik adásához az RTL Klub több kimaradt jelenetet is közzétett a hivatalos weboldalán, melyek közül az elsőben azt nézhetjük meg, ahogy a Nyomozók arról tanakodnak, hogy kit ejtsenek ki a versenyből.

Egy másik kimaradt jelenetben a Röfivel való közös szelfizést láthatjuk, és azt, hogy a versenyző hogyan markol rá Gáspár Laci fenekére. Bár ennek a jelenetben jelentős része bekerült az adásba, néhány snitt azért újdonságnak számít benne.

Az igazu kakukktojás viszont az a „kimaradt jelenet”, ami egy az egyben látható volt a kész adásban, az RTL Klub mégis kimaradt jelenetként tette közzé. Ez az a bizonyos rész, amikor Gáspár Laci bemondja a tutitippet a Békával kapcsolatban, és a Nyomozók elkezdik énekelni Halász Judit közismert gyerekdalait. Ez egy elég nagy hibának könyvelhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás