promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a tél romantikus vígjátéka, az Így vagy tökéletes első előzetese
Borítókép:  Port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Így vagy tökéletes nemrég debütált előzetéséből ismét bizonyosságot nyer az a közhelyesnek tűnő örök igazság, hogy az életben semmi, még a szerelem sem, alakul olyan egyszerűen, mint a regényekben.

Bár ennek a romantikus vígjátéknak írók a főhősei, nekik sem könnyű mindig a valóságot a helyén kezelni. Pláne, ha az irodalmár András csak üldözi a sikert, míg a bestseller szerző Kata az olvasók kedvence. Komplikált kiindulópont az egymás ölelő karjaiba vezető rögös úton, amely során féltékenységből, félreértésekből, komikus helyzetekből és fordulatokból is bőven kijut nekik, miközben pár megbízhatatlan pasi, a nagyszájú kolléga, a felvágott nyelvű tini, az életunt műkritikus, illetve a dögös reklámszépség is felkavarja a vizet körülöttük.

Az első játékfilmjét elkészítő rendező, Varsics Péter a Megdönteni Hajnal Tímeát, A Tanár és az Apatigris című sorozatok írójának, Csurgó Csabának a forgatókönyvét vitte vászonra.

„Kifejezett célunk volt, hogy ezzel a filmmel egy olyan romantikus történetet mutassunk be, ami hordoz magában egy jó adag érzelmi igazságot és őszinteséget ellentétben azzal, amit sokszor a műfaj diktálni szokott. Az Így vagy tökéletesben éppen ezért olyan, széles réteget megszólító mozit látok, amely nem csak a szellemességével, a humorával és a kiváló szereplőgárdájával, hanem személyességével is megnyerheti magának a nézőket. Őszintén, mégis szórakoztatóan mesél valódi érzelmekről és mindenkit érintő kérdésekről”

– hangsúlyozta a rendező, Varsics Péter.

A reklámügynökségek, könyvkiadók és a közösségi média felszínes, de sok vicces helyzetet tartogató világában játszó romantikus vígjátékban a Katona József Színház művésze, Fekete Ernő pályafutása első filmes főszerepét alakítja. Mellette a női főhősnőt, a vajdasági magyar színésznő, Béres Márta formálja meg, aki ezzel a nagyjátékfilmmel mutatkozik be a hazai közönségnek. Rajtuk kívül feltűnik még a történetben Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor, Ónodi Eszter és Elek Ferenc is.

A Szupermodern Stúdió gyártásában, a Nemzeti Filmintézet támogatásával elkészült Így vagy tökéletes december 3-tól látható a hazai mozikban az InterCom forgalmazásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás