Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Befutott Milla Jovovich szörnyfilmje, a Monster Hunter előzetese

Befutott Milla Jovovich szörnyfilmje, a Monster Hunter előzetese

Zene, Film & Kultúra

Befutott Milla Jovovich szörnyfilmje, a Monster Hunter előzetese

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:01

Úgy tűnik, a Monster Hunter lesz az egyetlen nagyszabású film, amire decemberben beülhetünk a mozikba. A látványos alkotás előzeteséből az derült ki, hogy Milla Jovovich még szörnyek pusztítása közben is brutálisan szexi.

Az idei évre tervezett filmek premierje napról-napra változik. Mostanra szinte nem is maradt olyan nagyszabású alkotás, ami az embereket becásbítaná a mozikba; bár hozzá kell tenni, hogy a Halál a Níluson és a Wonder Woman 1984 még mindig stabilan tartja magát a decemberi bemutatójához. Ha minden jól megy, Hercule Poirot és a DC új szuperhősfilmje mellett, Milla Jovovich szörnyfilmje is az év utolsó hónapjában érkezik meg a magyar mozikba.

A 2004-ben, PlayStation 2-re készített Monster Hunter című videójáték lényege az volt, hogy a játékos a Vadász szerepében különféle szörnyekkel került szembe, és küzdött meg velük. Ugyanúgy nem bonyolította túl a sztorit Paul W. S. Anderson sem, amikor úgy döntött, hogy filmre viszi a népszerű játékot.

A Monster Hunter filmváltozatában az immár háromgyerekes Milla Jovovich Natalie Artemis századost alakítja, az ENSZ kommandósegységének a parancsnokát. A csapat egy portálon át egy alternatív világba kerül, amelyet hatalmas szörnyek uralnak, és ahol Vadászok próbálják kordában tartani a változatos formájú fenevadakat, és megakadályozni, hogy megtalálják azt a portált, ami a mi világunkba vezeti át őket.

A filmhez nemrég egy elképesztően látványos előzetes érkezett, amit a GameStar-nak köszönhetően már feliratosan is megnézhetünk. A Monster Hunter az InterCom forgalmazásában, december 3-án debütál a hazai mozikban.

Borítókép: IMDb