Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fatman-előzetes: Mel Gibson lesz a Télapó, aki szembeszáll egy bérgyilkossal

Fatman-előzetes: Mel Gibson lesz a Télapó, aki szembeszáll egy bérgyilkossal

Zene, Film & Kultúra

Fatman-előzetes: Mel Gibson lesz a Télapó, aki szembeszáll egy bérgyilkossal

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:50

Novemberben érkezik a Fatman című film, amiben Mel Gibson alakítja a Mikulást. Ez a Télapó viszont nem az a piros ruhás, fehér szakállú, kedves arcú bácsi lesz, mint amit eddig megszokhattunk.

Sötét humorral és rengeteg lövöldözéssel fog érkezni november közepén a Fatman című akció-vígjáték, amiben egy 12 éves kisfiú, Billy megharagszik a Mikulásra, amiért ajándék helyett szenet rakott a csizmájába, ezért felbérel egy bérgyilkost, hogy ölje meg őt.

A filmben Mel Gibson alakítja Kris Kringle-t, vagyis a Télapót, akit teljesen leköt a saját bizniszének a hanyatlása, egészen addig, míg fel nem bukkan a Walton Goggins (Aljas nyolcas, Django elszabadul, A Hangya és a Darázs) által megformált bérgyilkos, hogy elvégezze a munkáját.

A további szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Marianne Jean-Baptiste (Nyomtalanul), Shaun Benson (Edge of Winter), és Chance Hurstfield (Jó srácok); producerként pedig olyan emberek álltak a projekt mellé, mint az új Halloween-filmeket rendező David Gordon Green és az Ananász expresszből is ismert Danny McBride.

A Fatman forgatkönyvét Ian és Eshom Nelms írták, akik rendezőként is jegyzik a nem éppen szokványos karácsonyi filmet. A páros korábban már vígjátékot (A Waffle Street farkasa) és thrillert is (Small Town Crime) is dirigáltak, és most ezt a két műfajt vegyítve hozták létre a Fatman-t.

A film a The Playlist információi szerint novemberben egy rövid ideig az amerikai mozik kínálatában fog szerepelni, majd november 17-én VOD-on fog debütálni. A Fatman előzetese alább tekinthető meg.

Borítókép: IMDb