Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis zseniálisan változott át Charlievá a Sztárban sztárban

Curtis zseniálisan változott át Charlievá a Sztárban sztárban

Zene, Film & Kultúra

Curtis zseniálisan változott át Charlievá a Sztárban sztárban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:03

Curtisnek Horváth Charlie bőrébe kellett bújnia a Sztárban sztárban, és tökéletesen teljesítette a feladatot.

Majka és Curtis nem pihen a járvány alatt sem. Bár a nagyobb fellépések szünetelnek, azért ők is ott vannak a Raktárkoncert sorozatban, szóval kapunk tőlük egy 45 perces egyedi fellépést nemsokára. Majka közben műsort vezet, míg Curtis menetel előre a TV2-es Sztárban sztárban.

A hatodik élő showban sem volt könnyű dolga, mivel az egyedien rekedt hangú énekes, Horváth Charlie bőrébe kellett belebújnia. Curtis nem akarta félvállról venni a feladatot, mivel imádja az előadó zenéjét, és gyakorlatilag hősként tekint rá.

A rapper a „Mindenki valakié” című szerzeményt adta elő a legendától, és nem csak külsőleg, de énekben is teljesen hozni tudta, amit kellett, így valóban felrobbantotta a színpadot. Curtis a közönséget és a zsűrit is levette a lábáról, mivel a maximumot, azaz negyven pontot zsebelhetett be: Bereczki Zoli, Kökény Attila, Köllő Babett és Papp Szabi is tíz ponttal jutalmazta az elődaót.

A rapper megköszönte Horváth Charlienak is, aki szánt rá időt, és segített neki a felkészülésben. Most pedig jöjjön a produkció, ami valóban száz százalékosra sikeredett.

Borítókép: TV2