promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló lesz az Álarcos énekes következő adása
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan sokkoló dolog történik az Álarcos énekes ötödik adásában, amire eddig még soha nem volt példa. A nem várt esemény láttán az egész stúdióban megfagy a levegő.

Az Álarcos énekes minden adásában egy versenyző leleplezi magát. Természetesen mikor az adásfelvételen ezt a pillanatot rögzítik, a stúdió közönségét kiküldik a helyiségből, hogy egyikük se tudja idő előtt elárulni senkinek, hogy ki rejtőzik mondjuk a Röfi vagy a Bika maszk alatt. Érdemes megnézni, hogyan készül az Álarcos énekes legizgalmasabb része, hiszen egyáltalán nem úgy néz ki, mint ahogy a televízióban látjuk.

Az ötödik adásban viszont egy olyan váratlan és sokkoló dolog történik, amire a műsor készítői sem voltak felkészülve. Ahogy az a csütörtöki Fókuszban kiderült, az e heti adásban dupla leleplezés várható, amiből az egyik egy olyan szituációban fog történni, amit senki sem láthatott előre.

„Az előző adás vége óta lehet tudni, hogy egy olyan dolog fog történni most vasárnap, amire a hazai Álarcos énekes történetében még nem volt precedens. Egy váratlan esemény miatt, amire mi sem számíthattunk, két álarcos énekes fog lelepleződni. Az egyikőjük, ahogy azt már megszokhattuk, az adás végén fogja levenni a maszkját, viszont a másik leleplezés egy olyan szituációban történik majd, amire még nem volt példa”

– mondta Verebély Marcell, a műsor producere a Fókuszban.

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy a váratlan leleplezés hogy fog történni:

  • az egyik produkció közben leesik a versenyző maszkja?
  • az egyik versenyző önként feladja a versenyt, és leveszi az álarcot?

Bárhogy is lesz, már nem kell sokáig várnunk arra, hogy kiderüljön, hiszen este 19 órakor jön az Álarcos énekes ötödik adása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás