Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tolvai Reni Jessica Rabbitként szexizik az új klipjében

Tolvai Reni Jessica Rabbitként szexizik az új klipjében

Zene, Film & Kultúra

Tolvai Reni Jessica Rabbitként szexizik az új klipjében

Zene, Film & Kultúra

BTP 04:40

Egy nő, de két férfi: szerelmi vívódásról szól Tolvai Reni legújabb dala, amiben Jessica Rabbit bőrébe bújik bele.

Múltkor Tolvai Reni szerepelt az Instagram válogatásban, ahol egy gyönyörű piros ruhát viselt. Azt már lehetett tudni, hogy az új klipjéhez öltözött ilyen szexin, és az is kiderült, hogy Jessica Rabbitet fogja utánozni az énekesnő.

„Egy kedves rajongóm írta egyszer, hogy ahányszor meglát, mindig Jessica Rabbit jut az eszébe rólam a »Roger nyúl a pácban« című filmből. Így úgy döntöttem, a klip koncepcióját is Jessica fiktív előadói szerepe köré építem, akit amúgy imádok, mind a nőiességét, mind a mozgását egyaránt”

– mesélte Reni, aki az alkotás noir-hangulatát is belecsempészte a klipbe, valamint a két főszereplő is feltűnik. Persze Rogert kihagyták, mert egy rajzfilmfigura azért elrontotta volna a hatást.

A legújabb dal különben is egy szerelmi háromszög vívódásait mutatja be, ahol a nő nem tud választani két férfi között. Mindkettőben mást szeret és azt érzi, egyiket sem tudja elengedni.

A szerzemény alapjait Szabó Zé készítette, a szöveget Tabár István írta, míg a produceri munkákat a fiatal feltörekvő tehetség, Fehér Holló látta el. Azonban most már halljuk és lássuk, hogy milyen lett a végeredmény.

Borítókép: Wallha