promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borat őrültebb, mint valaha – megérkezett a Borat 2 sokkoló előzetese
Borítókép:  Borat szerepében Sacha Baron Cohen / via yahoo.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ egyik legbotrányosabb figurája visszatér, hogy egy minden eddiginél vadabb filmben állítson görbe tükröt Amerika elé – és még a koronavírust is elpüföli egy serpenyővel.

Rendesen meglepődött a közönség, mikor kiderült, hogy Sacha Baron Cohen titokban leforgatta a Borat folytatását, ráadásul állítólag végig golyóálló mellény volt rajta, nehogy valamelyik megviccelt szereplő annyira felkapja a vizet, hogy esetleg megtámadja őt. Szerencsére már nem kell sokat várnunk az alkotásra, ami az első kedvcsináló alapján kegyetlenül vicces lesz.

A Borat 2-ben főhősünk Amerikába utazik, hogy Kazahsztán érdekében elajándékozza a lányát az Egyesült Államok alelnökének, Mike Pence-nek. Közben álruhákba bújik, mert mindenhol felismerik őt, és még a koronavírussal is meggyűlik a baja – de szerencsére egy nagyító, és egy serpenyő segítségével el tudja pusztítani azt.

Borat még egy komoly politikai eseményt is megzavar azzal, hogy Donald Trump maszkban visz a vállán egy eszméletlen nőt, szóval megint felkészülhetünk pár igazán elvetemült szituációra, amik láttán térdünket csapkodva röhöghetünk. Ha 2020 eddig nem is volt egy kifejezetten jó év, legalább azért hálásak lehetünk, hogy ez a legendás karakter ismét bearanyozza majd az életünket pár meghökkentő baromsággal.

A Borat folytatása október 23-án érkezik az Amazonra, és itt lehet megtekinteni az első rendes előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás